Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο Δήμος Αλίμου / Δημοτικοί Σύμβουλοι / ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ / ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Γεννήθηκα στον Άλιμο το 1971. Τελείωσα το Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Έχω εργαστεί στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (Ε.Ι.Α.Α.). Ως φυσικοθεραπευτής εργάστηκα στην ομάδα κολύμβησης του Ηλυσιακού για πέντε χρόνια και στην ομάδα μπάσκετ του Έσπερου για τρία χρόνια.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο δικό μου φυσικοθεραπευτήριο στον Άλιμο στο Άνω Καλαμάκι και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. Τραχώνων. Υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρκάδων «Ο Πάνας».

Έχω διατελέσει μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλίμου.

Κατά τη θητεία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» του Νίκου Τσαμπαρλή διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, την περίοδο 2010-2012, ενώ από το 2012 έως το 2014 ήμουν μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και γραμματέας στην Επιτροπή Αδειοδότησης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Δήμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στάθηκα δίπλα στα προβλήματα του κάθε δημότη, παλεύοντας με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Άλιμο, χωρίς να αφήσω μικροπολιτικές σκοπιμότητες να μ’ αποσπάσουν από το στόχο μου που ήταν, είναι και θα είναι το καλό του Αλίμου.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Μαγγίνα και έχω δύο παιδιά.