Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο Δήμος Αλίμου / Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι / Βράνη Χριστίνα-Θέματα Ανάπτυξης και Εφαρμογής Καλών Πρακτικών στη Διοίκηση και τις Υπηρεσίες

Βράνη Χριστίνα-Θέματα Ανάπτυξης και Εφαρμογής Καλών Πρακτικών στη Διοίκηση και τις Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Ζει στον  Άλιμο από 4 χρονών, ένα δήμο που της έδωσε την δυνατότητα να έχει μία πραγματική παιδική ηλικία και να περνάει τα καλοκαίρια της παίζοντας με ασφάλεια στους δρόμους του και τις πιλοτές και κολυμπώντας στην παραλία του.

          Πήγε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο (για όσους το θυμούνται ήταν αυτό με τα υποστυλώματα για να μην πέσουν οι σοβάδες στο κεφάλι τους), ενώ συνέχισε στο 1ο Θουκυδίδειο Γυμνάσιο και Λύκειο. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master)  με ειδίκευση στο Marketing και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες.

          Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε ως στέλεχος για 12 χρόνια σε μεγάλους πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς στο χώρο του Marketing και ανάπτυξης. Μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς έμαθε να δουλεύει ομαδικά, με συνέπεια και υπομονή, θέτοντας υψηλούς και ταυτόχρονα μετρήσιμους στόχους με καθορισμένα χρονοδιαγράμματα.           Διαπίστωσε πως με τη συνεργασία, τις δημιουργικές πρωτοβουλίες και αποφασιστικότητα μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

          Τα τελευταία 2 χρόνια είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται με την ανάπτυξη του εμπορίου με χώρες του εξωτερικού.