Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο Δήμος Αλίμου / Δημοτικοί Σύμβουλοι / ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ / ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, όπου έζησε μέχρι τα γυμνασιακά του χρόνια. Ήρθε στην Αθήνα στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Η πορεία του στην αγορά εργασίας υπήρξε πολυποίκιλη και δημιουργική. Ξεκινώντας από τον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε σε αρκετές δουλειές μέχρι την πρόσληψή του στον Ο.Σ.Ε., από τον οποίο αποχώρησε εκούσια, για να δραστηριοποιηθεί στο ελεύθερο επάγγελμα. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης σχολής υποψηφίων οδηγών οχημάτων.

          Ζεί στον Άλιμο, είναι έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών, του Κωστή (μηχανολόγου-μηχανικού) και του Τάσου (φοιτητή στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά). Υπήρξε ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Α.Ο. Τραχώνων στο τμήμα ποδοσφαίρου.

          Εκλέκτηκε δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Θάνου Ορφανού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αλίμου την διετία 2007-2009. Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αλίμου. Αντιπρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τακτικό μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής Δήμου Αλίμου. Πρόεδρος σχολικής επιτροπής 2ου νηπιαγωγείου.