Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο Δήμος Αλίμου / Δημοτικοί Σύμβουλοι / ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ / ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ-ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ-ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

          ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ-ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκε στον Άλιμο με την οικογένεια της. Αποφοίτησε από το Θουκυδίδειο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλίμου και στη συνέχεια σπούδασε Πληροφορική,  παρακολουθώντας ταυτόχρονα σειρά σεμιναρίων σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων (χρηματοοικονομικά,  μάρκετινγκ, πωλήσεις, δημόσιες σχέσεις κ.α).

      Από τη νεαρή της ηλικία έως και σήμερα, εργάζεται συνεχώς σε επιτελικές θέσεις μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών στο χώρο της πληροφορικής (Singular, Altec, Cosmos Business Systems). Η πολύχρονη σταδιοδρομία της σε θέσεις ευθύνης και ο χειρισμός των «απαιτητικών» σχέσεων εντός και εκτός εταιρείας, έχουν αναπτύξει την ικανότητά της να αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της κάτω από συνθήκες πίεσης, να τηρεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα, να εστιάζει στο στόχο και στο αποτέλεσμα, να καθοδηγεί τους συνεργάτες της,  καθώς και να συνεργάζεται αρμονικά, αλλά και δυναμικά, με ομάδες.

      Δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, στο Θουκυδίδειο Γυμναστικό Σύλλογο και στη Σχολική Επιτροπή Α΄ θμιας Εκπαίδευσης, όπου αγωνίζεται να γίνουν οι τέχνες και ο αθλητισμός μέρος της διαπαιδαγώγησης των μαθητών.

      Είναι, επίσης, μέλος της επιτροπής ψηφιακής οικονομίας του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής Ελλάδος).

      Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παγουρτζή και έχουν 2 παιδιά – τη Μελίνα και τον Άγγελο, 11 και 9 ετών.