Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη του Αλίμου

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 12:00 πμ

         

            

Με την εορταστική συναυλία των Ιμάμ Μπαϊλντί στο Κλειστό Γήπεδο της Ελ. Βενιζέλου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κορυφώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου που ξεκίνησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2015. Εφέτος, για πρώτη φορά, ο Άλιμος, αφού στολίστηκε με τα γιορτινά του, για δύο εβδομάδες έζησε το όνειρο της «Χριστουγεννιάτικης Παραμυθούπολης».

      

      

             

      

Ο κύκλος των εκδηλώσεων άρχισε με τις παρελάσεις Φορέων και Συλλόγων που υποδέχτηκαν τον Αϊ Βασίλη μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, αγάπης και ενθουσιασμού.

      

        

Ο Ρούντολφ, το τρενάκι, χάρισε δωρεάν βόλτες στους Αλιμιώτες όλες τις μέρες των εορτών, ενώ τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά στις δύο αγορές της πόλης (Δωδεκανήσου, Θουκυδίδου) τα επισκέφτηκαν ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και μάγοι ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

      

Στις 20 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ για την ενίσχυση της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας».

      

Το γιορτινό σκηνικό ολοκληρώθηκε με τις συναυλίες των Γιάννη Βαρδή – Γιώργου Λιανού, Τζώνυ Βαβούρα, STAN και Ιμάμ Μπαϊλντί.

Και του χρόνου !!!