Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κάλεσμα του Δήμου Αλίμου για εθελοντές καθηγητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 12:00 πμ
    

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του. Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί και Βιολόγοι για
A’ , Β’, Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε το Κοινωνικό Φροντιστήριο να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

       Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες και να παράσχει πρόσθετη διδακτική βοήθεια σε μαθητές απόρων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο Αλίμου.

       Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) για τους μαθητές του Κάτω Καλαμακίου και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19) για τους μαθητές του Άνω Καλαμακίου. Δεδομένου ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, η ιδανική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

       Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 213.2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr.  Υπεύθυνη: κα. Δήμητρα Αιγινίτη.