Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Νέα Λαϊκή Αγορά κάθε Πέμπτη στον Παλιό Άλιμο

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 12:00 πμ

           

Νέα ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ Παραγωγών και Εμπόρων εγκαινιάστηκε στον Παλιό Άλιμο την Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 και θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη στην οδό Γερασίμου. Με την απόφαση αυτή της Δημοτικής αρχής ικανοποιήθηκε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, στους οποίους πλέον παρέχεται η δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους δίπλα στο σπίτι τους.

            Η λειτουργία της Λαϊκής εντάσσεται στο πλαίσιο της αντίληψης της διοίκησης μας, πως κάθε γειτονιά πρέπει να έχει τη δική της Λαϊκή Αγορά, φέρνοντας στους πολίτες άμεσα και εύκολα, φτηνά και ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα.

           

            Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός δήλωσε κατά τα εγκαίνια της νέας Λαϊκής Αγοράς: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα προβλήματα των πολιτών. Βασικός μας σκοπός είναι η στήριξη των εισοδημάτων των πολιτών με την λειτουργία της νέας λαϊκής αγοράς στη περιοχή του Παλιού Αλίμου, δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να προμηθευτούν ποιοτικά, αγροτικά και άλλα προϊόντα, σε προσιτές τιμές».

           

            Επισημαίνουμε τη δέσμευση του κ. Δημάρχου για λήψη απόφασης που αφορά στην «απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη των κατοίκων που διαμένουν στις οδούς που γίνονται οι λαϊκές αγορές στην πόλη μας».