Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ο Άλιμος βραβεύει καταξιωμένες Ελληνίδες

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 12:00 πμ


Πολλή συγκίνηση, πολλή ζεστασιά και πολλά χαμόγελα τη βραδιά βράβευσης επτά διακεκριμένων Ελληνίδων από τον Δήμο Αλίμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, επ΄ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων της Γυναίκας.


Η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη, η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστίνα Ζαραφωνίτου, η πανελλαδικά πρώτη γυναίκα Διοικητής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου Πλωτάρχης Μαρία Κατσάρη, η πρώτη γυναίκα Δ/ντρια Σπουδών Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου Μαίρη Μάκκα, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών Λένα Αντωνάκου και οι αθλήτριες Ορειβασίας Βανέσα Αρχοντίδου και Χριστίνα Φλαμπούρη παρέλαβαν τα βραβεία τους μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ενώ ο επίσης βραβευθείς στην ίδια εκδήλωση διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Τάσος Λέρτας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η Γυναίκα, ο 21ος αιώνας και ο  Ίψεν».


Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε εκτενώς στον διαχρονικό αγώνα των γυναικών για την κατάκτηση των δικαιωμάτων τους και συνεχάρη προσωπικά τις επτά καταξιωμένες Ελληνίδες.

Ο συντονισμός και η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τη δημοσιογράφο Ντέπη Στενού.