Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ορκωμοσία και Δημαιρεσίες στον Άλιμο

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014 12:00 πμ


Σε μια σεμνή και σύντομη τελετή, με πολυπληθή παρουσία πολιτών του Αλίμου, ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Αλίμου την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, πιο ποιοτικό, με πολιτισμό στην καθημερινότητα, χρειάζεται να λειτουργήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο: με εργατικότητα, με οργάνωση, με χρονοδιαγράμματα, με μεθοδικότητα, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, με συλλογικότητα, με διαφορετική νοοτροπία.

          Απαιτείται πια μια τελείως διαφορετική αντίληψη για το πώς πρέπει να λειτουργούμε ως αιρετοί, αλλά και ως πολίτες. Οι αιρετοί οφείλουμε να λογοδοτούμε καθημερινά στους συμπολίτες μας, γιατί διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις τους και τα χρήματά τους. Οφείλουμε ακόμα να δίνουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα».

         

Την επόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στον Άλιμο, δηλαδή η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή οργάνων.

Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχτηκε η Παναγιώτα Προυντζοπούλου, Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Ευαγγελίου και Γραμματέας ο Πάνος Νικολάου.

Εκλέχτηκαν επίσης Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Εκπρόσωποι του Δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Στην ίδια συνεδρίαση ο Δήμαρχος Αλίμου ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους Αντιδημάρχους: Αναστασία Σιμητροπούλου (Διοικητικών Υπηρεσιών & διαφάνειας), Δημήτριο Δημάκη (Κοινωνικής Αντίληψης και αλληλεγγύης), Χριστίνα Βράνη (Οικονομικών Υπηρεσιών και ανάπτυξης), Αρτέμιο Καραμολέγκο (Περιβάλλοντος και Οικολογίας), Ευδοξία Δουδωνή (Τεχνικών Υπηρεσιών).

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι: Μαρία Πανούση (Γραφείο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων και «Βοήθεια στο Σπίτι»), Εμμανουήλ Γαρυφαλάκης (Νέων Τεχνολογιών, Καινοτομιών και Γραφείου Νεολαίας), Μαρία Ανανιάδου-Παγουρτζή (Τμήματος Μηχανογράφησης), Γεώργιος Παναγουλόπουλος (Τμήματος Πρασίνου), Χρυσόστομος Αγγελόπουλος (Προστασίας του Πολίτη), Κωνσταντίνα Θεοδώρα-Γκόνη (Θεμάτων Ο.Σ.Κ. και Κοινωνικού Παντοπωλείου), Λουκία Μελισσαράτου (Κοινωνικό Φροντιστήριο), Άννα Κεσίσογλου (Ανάδειξη Αρχαιοτήτων του Αλίμου) και Παναγιώτα Προυντζοπούλου (Κοινωνικό Φαρμακείο και Δημοτικά Ιατρεία).