Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Βιωματικό Σεμινάριο από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αλίμου

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 12:00 πμ

         

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Βιωματικό Σεμινάριο που διοργάνωσαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου 2014 στο κτήριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της οδού Μανδηλαρά.

          Το σεμινάριο αποσκοπούσε στην επιμόρφωση των παιδαγωγών στο πρόγραμμα «Βήματα για τη Ζωή». Με το πρόγραμμα αυτό τα παιδιά θα μπορέσουν να αποκτήσουν ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες από την προσχολική ηλικία.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Νάντια Κουρμούση, διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ανατολική Αττική και δημιουργός του προγράμματος «Βήματα για τη Ζωή».

Την έναρξη του σεμιναρίου κήρυξε ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, για τις πρωτοβουλίες  που αναλαμβάνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου.

Επίσης, η Διευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη δήλωσε ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου αναβαθμίζονται συνεχώς.

Υπεύθυνη για την οργάνωση και επιμέλεια της διεξαγωγής αυτού του Βιωματικού σεμιναρίου ήταν η κα Ευαγγελία Μπουρλιού.